Tule joulukarnevaaleille tiistaina 29.11.22 Iirikseen!

Joulukarnevaalit tulevat Iirikseen kahden välivuoden jälkeen, tule sinäkin!
Perinteiset joulukarnevaalit ovat tänä vuonna tiistaina 29.11.2022 klo 10 – 14, ja paikkana Iiris-keskuksen kolmas kerros (Marjaniementie 74, Helsinki).
SokkoTaidon pöydältä löytyvät kotileivonnaiset, kotisinappi, mainiot miniatyyri mattopiiskakorvikset ja avaimenperät. Myös ekopuuvillaisia puruleluja, koivunlehtilöylypusseja a sekä erikoisharjoja löytyy pöydältäni.

Valo-tilassa avautuu heti klo 10 kahvila, jossa voit hengähtää ostosten lomassa. Siellä meitä viihdyttää klo 12 jouluisin sävelin Pohjan pojjaat. He esittävät myös Vesa-Matti Loirin kappaleita. Aulasta löydät vielä kirpputorin. Arpajaiset ovat myös tiedossa.
Hieroja Medina Omeragic tekee niskahartiaseudun hierontoja istuen, 10 minuuttia hintaan 5 euroa. Hänellä myynnissä myös rentoutusvalmennusäänitettä 25 e/ kpl. Joulupukinkin on kuultu tulevan tervehtimään meitä.
Aviris on auki koko tapahtuman ajan ja Aktivossa on samaan aikaan avoimet ovet, heillä ohjelmassa on mm. toiminnan esittelyä, hoitokokeiluja ja pienimuotoinen kilpailu, 2. krs.
Tule mukaan tapaamaan tuttuja ja tuntemattomiakin, kun samalla poistat joululahjahuolesi.
Mukana juhlinnassa on vapaaehtoisia aputonttuja, muista pyytää apuja, jos tarvitset.
Huom. Ota runsaasti käteistä mukaan, sillä korttiostomahdollisuutta ei kaikilla myyjillä ole! Lisätietoja antaa Kirsi Kariluoto,
kirsi.kariluoto@hun.fi
tai 044 066 2248