Olemme Omnia shopissa pop-up puodissa to 7.3 klo 10-15

OmniaShop – Kestävän kehityksen myymälä

on kutsunut SokkoTaidon pop-up tapahtumaan to 7.3 klo 10-15.

osoite: Kirkkokatu 16 A, 02770 ESPOO

Tule tutustumaan meihin ja näkövammaiskäsitöihin, kuten käsinsidottuihin luonnonkuituisiin harjoihin ja ekopuuvillaisiin tennispallo koirien puruleluihin.

Tavataan!

Sähköposti: omniashop@omnia.fi

Kestävän kehityksen myymälässä sinun on helppoa tehdä vastuullisia valintoja. Espoon keskuksen kampuksella sijaitseva OmniaShop on uniikki myymälä, josta löydät Omniassa valmistetut kestävät tuotteet kotiin ja lahjaksi. Tarjontaa värittää lukuisten pienyrittäjien valmistama laaja ekologinen tuotevalikoima.

Värikkäästä myymälästämme löydät Omnian työpajojen, Omnian eri alojen opiskelijoiden sekä pienyritysten valmistamia kestäviä tuotteita, joissa korostuvat ekologisuus ja kierrätysmateriaalien käyttö. Huolehdimme vastuullisuuskriteeristön avulla, että jokainen hyllystämme löytyvä tuote tai palvelu säästää luonnonvaroja, on helppo kierrättää tai on eettisesti hyvää tekevä.

OmniaShop on myös oppimisympäristö, jossa harjoitellaan muun muassa asiakaspalvelua ja markkinointia. Myymälässä sinua saattaakin palvella tuleva ammattilainen!

Myymälän valikoima vaihtelee sesonkien mukaan. Haluamme tarjota sinulle laadukkaita ja kestäviä arjen tuotteita ja kivoja vaihtoehtoja lahjaksi. Tuotelahjan sijaan meillä voit valita myös aineettoman vaihtoehdon valitsemalla Omnian lahjakortin tai Toisenlainen Lahja -lahjakortin.

Tervetuloa tutustumaan!

Tutustu myymälässä mukana oleviin pienyrityksiin

Uniikit lahjat, ekologiset ja kestävät tuotteet – OmniaShopilta löydät lukuisten pienyritysten tuotteita.