Mikä koira`?

Sokea Rouva halusi syödä maukkaan falafel-annoksen kebab-paikassa. Tiskillä mies tiedusteli: ”Vietkö mukaan, kun tuo koira ei saa olla täällä?” Se Sokea Rouva vastasi: ”Kyllä syön täällä. Mikä koira?” Mies sanoi: ”No tuo opaskoira!” Siihen Rouva totesi: ”Eihän tämä opaskoira ole koira vaan apuväline!” Mies räjähti nauramaan ja sanoi, että kyllä hänelle sopii, mutta mitenhän se sopii muille asiakkaille. Siihen Rouva vastasi, ettei muilla ole mitään sitä vastaan.

Nuori mies kysyi metrossa koirasta: ”Onko toi kultainen?” ”Kyllä se on kultainen koira ja lisäksi labradorinnoutaja”, vastasi Sokea Rouva.

Sitä Sokeaa Rouvaa nauratti keskellä katua, kun emäntä moitti räksyttävää koiraansa: ”Ei saa haukkua, kun tuo on sokea koira, eikun siis ei sokea vaan se on sokean.”

Pizzerian poika kauhistui, kun Sokea Rouva marssi tilaamaan pitsaa koiran kanssa. Sanoi, ettei tänne saa tuoda koiria. Sitten kuitenkin heti tuumasi: ”Ai, sehän onkin sokea koira!”

Ystävällinen maahanmuuttajamies kysyi Sokealta Rouvalta: ”Onko koira kipeä?” Luuli, että sairaita koiria kuljetetaan valjaissa!

Jätä kommentti

Vastaa