Marketanpuiston puutarhapäivä La 25.5.2024 klo 10-15.

SokkoTaito on mukana Marketan puiston markkinoilla.

Myynnissä näkövammaiskäsitöitä, kuten harjoja ja koreja.

Tervetuloa Marketanpuiston puutarhapäivään La 25.5.2024 klo 10-15.

Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo

Markkinoilla on myynnissä taimia, työkaluja, käsityöläistuotteita ym.

Marketanpuisto

Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo

marketanpuisto@gmail.com

Puisto on avoinna joka päivä klo 8-21 ja puistoon on vapaa pääsy.

Ajo-ohje: Marketanpuisto sijaitsee Espoossa Kehä III:n vieressä Röylän liittymän kohdalla. Puiston osoite on Pehtorinkuja 3, 02940 Espoo.

Tervetuloa Marketanpuistoon

Marketanpuisto on Suomen suurin piha- ja puistorakentamisen näyttelypuisto. Puisto on avoinna joka päivä klo 8-21 ja puistoon on vapaa pääsy. Tämän melkein kahdeksan hehtaarin laajuisen puiston näyttelyosastoilla on esillä lähes seitsemänkymmenen yrityksen tuotteita.

Marketanpuisto on puutarhanharrastajan ja omakotirakentajan ideapankki ja näyttelypuisto, joka toimii myös kiinnostavana retki- ja virkistyskohteena. Puistossa pääset tutustumaan pihan kasveihin, pintamateriaaleihin sekä pihojen kalusteisiin ja varusteisiin.

Marketanpuistossa kasvaa tuhansia kasvilajeja, jotka takaavat kukkaloiston alkukeväästä talventuloon asti. Hae ideoita hulevesien hallintaan, istutuksiin, muureihin, kivetyksiin, reunustukseen, aitoihin, portteihin ja moneen muuhun.

Osallistumalla Marketanpuistossa järjestettäviin yleisötapahtumiin ja koulutuksiin saat arvokasta tietoa pihojen suunnittelusta ja rakentamisesta. Pääset myös käytännössä tutustumaan Marketanpuiston yritysjäsenten tuotevalikoimaan niiden omilla osastoilla.

Virkistävän puistokävelyn lomassa voit nauttia lounasta tai poiketa kahville Cafe Margretebergissä.