Aluevaali kamppanjani 2022 on alkanut

Olen asettunut ehdolle Aluevaaleihin 2022 Länsi-Uudellemaalle. Puolueeni on Kokoomus.

https://mbasic.facebook.com/Aluevaaliehdokas-2022-Kaisa-Penttil%C3%A4-112068324630051/

Olen näin aluksi opiskellut ja hakenut tietoa ja ymmärrystä, miten uusi Hyvinvointialue malli tulee toimimaan ja mitkä toiminnot siirtyvät kunnilta Hyte-alueelle.

Minulle tärkeitä asioita, joita tulen ajamaan oman kokemusasiantuntijuuteni pohjalta ovat Sosiaalipalveluihin, terveyteen sekä turvallisuuteen liittyvät kysymykset. Nämä kaikille meille tärkeät asiat tulee tehdä yksilöä kunnioittaen, mutta taloudellisesti, jotta palveluita riittää kaikille.

Tulen kertomaan näkemyksiäni yrittäjyydestä, 1-tyypin diabeteksen vaikutuksesta perheissä, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden asioista sekä omaishoitajien jaksamisen tukemisesta.

Elämäni ensimmäinen Vaalikone-kysely on nyt täytetty. Sanoman kone oli saavutettava, pystyin tekemään sen itsenäisesti ruudunlukuohjelmalla. Olen siitä onnellinen. Saavutettavuus onkin yksi vaaliteemani, jotta voimme toimia arjessa itsenäisesti. Saavutettavat palvelut säästävät resursseja niille, joille digipalvelut eivät ole vaihtoehto. Henkilökohtainen ja puhelin palvelu on kuitenkin oltava saatavissa jokaiselle tarvittaessa.